Gastrovino lanceert geheel vernieuwde webshop

logo 1932Sinds 1976 zijn wij met ons bedrijf aangesloten bij de wijn en delicatessengroep Gastrovino.

Een groep van zelfstandige ondernemers die gezamenlijk opereren op de wijn en delicatessenmarkt.

Kwaliteit, gunstige prijs en exclusiviteit staan voorop.

Onze wijnen betrekken wij 100 % van Gastrovino.

Per 1 januari is nu de geheel vernieuwde webshop online.

Ik nodig u uit hierop een kijkje te nemen.

www.gastrovino.nl

Gastrovino Verwennerij sinds 1932

Persoonlijk advies in onze 35 échte winkels

Ruim 80 jaar vakkundig wijn-spijsadvies

6 maanden kwaliteitsgarantie

Gratis bezorgd al vanaf 12 flessen

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*

 

PERSBERICHT – Zevenhuizen, 2 december 2015

Gastrovino klaar voor de toekomst

We zijn trots te kunnen melden dat de eerste vruchten van een positieve samenwerking tussen Derrick Neleman Wine future en Gastrovino zichtbaar zijn. Op de vraag waar Gastrovino (voor) staat, nu en in de toekomst, zijn we samen op zoek gegaan naar de antwoorden. Neleman heeft met zijn ervaring en adviezen ertoe bijgedragen dat we op dit moment onze nieuwe webshop Gastrovino.nl kunnen presenteren in een vernieuwde huisstijl die modern en toch vertrouwd oogt.

Inspelen op de markt

Met een nieuwe huisstijl én de webshop Gastrovino.nl zetten we twee grote stappen vooruit in een dynamische en snel veranderende markt. Door het samenbrengen van online en offline wijnshoppen kunnen consumenten nu kiezen voor de gezellige en persoonlijke sfeer in een van de 35 fysieke winkels, waar vaak ook delicatessen worden verkocht, of voor makkelijk online wijn bestellen bij een betrouwbare webshop die meteen bij livegang Thuiswinkel waarborg gecertificeerd is. De website biedt tevens inspirerende achtergrondinformatie zoals blog’s, recepten en het verhaal achter elk wijnhuis.

Vertrouwd advies en modern gemak

De fysieke winkels zijn en blijven de basis, de webshop biedt een 24-uurs service met het gemak van gratis thuis of op het werk bezorging vanaf 12 (verschillende!) flessen óf de keuze om de bestelling af te halen in een van de winkels. De nieuwe slogan van Gastrovino is ‘Verwennerij sinds 1932’. Dit geeft de consument het vertrouwen dat hij bij een specialist koopt die nog echt aandacht voor de klant heeft, weet wat service is en grote deskundigheid kent op het gebied van wijn en spijs. Het assortiment van ruim 300 wijnen uit de hele wereld biedt kwaliteit voor de echte wijnliefhebber.

Over Gastrovino

Gastrovino is een samenwerkingsverband van zelfstandige en onafhankelijke ondernemers. Zij kopen al sinds 1932 samen heerlijke wijnen en delicatessen in uit alle delen van de wereld. Hierdoor vind je in onze Gastrovino winkels en onze webwinkel alleen de lekkerste producten. We streven voortdurend naar innovatie en een uiterst zorgvuldig en verantwoord prijsbeleid en selecteren producten op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Je vindt onze winkels verspreid over heel Nederland en nu dus ook op internet.

Over Derrick Neleman

Een echte wijnpionier. Startte 15 jaar geleden met de import van biologische wijn, was de eerste met fairtrade wijn in de Benelux, produceerde de wijndocu Kissed by the grape over biologische wijn, is bedenker en oprichter van By the Grape (beste wijnwinkel 2014) en maakt nu zelf wijn in Valencia.

– Einde persbericht –